Jarenlang strak in de lak:

Duurzaam schilderwerk biedt bescherming en geeft panden een fraai uiterlijk en bepaald mede de waarde. Voor buitenlakken met een schildersinterval van 5 jaar, moet minimaal 30% van de oude verflaag verwijderd worden voor een goede hechting.

Standaard krijgt u 3 jaar JME garantie op onthechting en scheurvorming. Gelet op een woning die onderhevig is aan een kustregio met veel zonlicht adviseert JME een controlebehoefte c.q. een beperkte onderhoudsbeurt met betrekking tot buitenschilderwerk om alleen de liggende delen te doen na 4 jaar.

De levensduurverwachting om het geheel opnieuw te schilderen is ongeveer 7 jaar, afhankelijk van de ligging. Achterstallige verwaarlozing wordt dan uitgesloten.

JME biedt u tevens de mogelijkheid om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten.

Uw voordeel:

  • Beide onderhoudscyclussen zullen het pand een continue beschermend en fraai uiterlijk geven.
  • Mooi schilderwerk is het visitekaartje voor uw pand! Een huis wat goed in de verf zit is mooi om te zien en straalt vertrouwen uit naar een koper of huurder.
  • Kostenbesparing en kostenbeheersing.

Wanneer u kiest voor JME krijgt u duidelijke randvoorwaarden. Dit betekend waarborg voor kwaliteit van de verfsystemen met een schriftelijke garantie. Deze garantie stemmen wij planmatig af vóór aanvang van de werkzaamheden.

Ook krijgt u een opleveringsmap met de kleurnummers en een onderhoudsinstructie, zoals het gebruik van schoonmaakmiddelen ivm het reiniging van het houtwerk.

Voor verdere garantiebepalingen zie: Algemene Voorwaarden