JME is onbetwist uw voordeur specialist!

Is u voordeur toe aan een grondige opknapbeurt? Dan bent u aan het goede adres.

JME is een bedrijf wat nog vakkundig en tegen een scherpe prijs uw voordeur weer mooi kan maken, zowel in een dekkende kleur of een transparante afwerking.

001Samen met u wordt gezocht naar een juiste kleursamenstelling en bekeken wat de problemen zijn.

Is de ondergrond vergrijsd (bontheid als gevolg van verschillen in weerbelasting) en wordt gekozen voor een transparante natuurrijke uitstraling, dan zal deze vergrijzing zorgvuldig worden weggewerkt.

Hout wordt al heel lang gebruikt als bouwmateriaal. Hout is soepel, isolerend, en geeft een hoge mechanische en chemische weerstand. Hout leeft en speelt op het ritme van de seizoenen.

Hout is vrij goed bestand tegen vorst en chemische stoffen. Toch kan ook hout worden aangetast door levende organisme zoals houtzwammen, milieuvervuiling en insecten.

De behandelingsproducten waar JME mee werkt zijn gewoon topproducten.

Uitgangspunt is altijd bescherming en verfraaiing. De producten zijn hydroregulerend, schimmelwerend en hebben een hoge hardheid en zijn te verkrijgen in zowel mat als glanzend.

Een mooie voordeur straalt zelfvertrouwen uit. Aarzel niet langer en kies voor JME, samen kunnen we kijken wat bij u de beste uitstraling geeft.

JME garandeert bij een beits, kleurvernis of transparante afwerking, afhankelijk van de schaduw of zonkant een optimale levensduur op glansverlies en onthechtingsproblemen.

VOOR EEN GRONDIGE RENOVATIE VAN UW VOORDEUR VERRICHTEN WIJ DE VOLGENDE WERKZAAMHEDEN:

Oude laag volledig verwijderen dmv afbijt, schrappen en her-profileren, schuren, oppervlak stofvrij maken, afbijt neutraliseren met thinner,  spoelen met schoon water, eventuele grijze bonte vlekken behandelen met ontweringswater, oppervlak stofvrij maken, einddekking aanbrengen.