testemonialbanner

 

 

Garantie is gewoon service verlenen zonder tegenspraak. Laatst een onderhoudsafspraak gehad, JME heeft toen gewoon reparatie gedaan aan een liggend deel van ons kozijn. Garantie was een aantal weken verlopen, maar is gewoon gratis herstelt. Dat is klantenbinding!

P.J. Van Zaanen, Zoetermeer
In alle rust zijn ons diverse kleurcombinaties getoond voordat wij ons huis hebben laten verven. Advisering en service staat hoog in het vaandel. Gewoon een representatief bedrijf, in deze tijd een zoektocht, maar ze zijn er nog.

S. Hartenbeek, Bergschenhoek
JME heeft bij ons de gehele woning gereinigd met de hogedrukspuit. Ons metselwerk ziet er weer mooi uit. Tevens is alles geverfd. Afspraken en betrokkenheid zijn de kracht van dit bedrijf. Wij zijn erg tevreden.

M.J.Post, Bergschenhoek.
Via aanbeveling van onze achterburen alwaar na volle tevredenheid een vrijstaande woning is geschilderd,heeft JME schilderwerken onze gehele woning wit geschilderd. Ook wij waarderen de professionele manier van werken en zijn erg blij met het resultaat, dit mag zeker als referentie gebruikt worden.

Frans & Ada van Eijzeren, Bergschenhoek
JME heeft het grootste gedeelte van ons huis gesausd met een schitterend resultaat! Wij genieten nu weer van ons huisje in mooie frisse kleuren! Dank je wel Jimmy (ook voor het gratis repareren van het stucwerk in de keuken) Helemaal Top!!!

Fam van Grinsven, Den Haag
Onlangs heeft JME Schilderwerken de muren en plafonds van mijn woonkamer geschilderd. Ook de trappen zijn perfect in de lak gezet. Er is heel netjes en zorgvuldig gewerkt. Het resultaat is geweldig!. Jimmy heeft de klus snel en vakkundig geklaard en dat voor een eerlijke prijs.Ik weet wie ik zal bellen als het buitenschilderwerk gedaan moet worden…

Frank, Den Haag
Met een aantal leden van onze VVE wilden we de voordeuren opnieuw laten schilderen. Van JME Schilderwerken ontvingen we een goede offerte en zijn we ook nog eens zeer tevreden met het resultaat. Ondanks de tegenzittende temperaturen werd het geen haastklus en is er met zorg en aandacht aan de voordeuren gewerkt.

R.Bakker, Den Haag
Handig en veelzijdig die jongens van JME Schilderwerken. Zij hebben bij mij behangen, gesausd en laminaat gelegd. Ik ben heel erg tevreden over het werk en wil ze dan ook van harte aanbevelen. En zoals andere hier ook al zeggen zij werken schoon de prijs is helemaal top!! Gewoon Doen!

T.Spaans, Den Haag
JME heeft mijn voordeur onder handen genomen en zij zijn met recht de "Voordeurspecialist'' Ook hebben zij mijn bovenwoning geisoleerd en gerenoveerd. Ik heb hen leren kennen als meedenkend en een hoge kwaliteit nastrevend.

J.van Velden, Scheveningen
JME Schilderwerken heeft een groot deel van mijn huis geschilderd. Buiten dat het op en top vaklui zijn werken ze ook nog eens heel schoon. Kwaliteit voor een hele goede prijs.

Erika Kantelberg, Den Haag

Uw reactie ook hier? Stuur deze dan met naam en woonplaats naar jmeschilderwerken@gmail.com